IMA NAS: Venecijanska komisija potvrdila ispravnost protesta, u ponedjeljak znamo što nam je činiti!

IMA NAS: Venecijanska komisija potvrdila ispravnost protesta, u ponedjeljak znamo što nam je činiti!

Današnja preporuka i mišljenje Venecijanske komisije dali su potvrdu da se naš pokret nalazi na istom polu kojem pripadaju naši evropski partneri, saopštio je Organizacioni odbor Pokreta “IMA NAS”.

"Ovim je naša odbrana ustavnog poretka, građanske, moderne i evropske Crne Gore, dobila svojevrsan legitimitet i sa međunarodne adrese.Naravno da nama, slobodomislećim građanima sve to i nije potrebno da bismo bili svjesni činimo li pravu stvar ili ne, jer mi hrabro i odvažno prisustvujemo veličanstvenim i prkosim skupovima u želji da zaštitimo državu od rušenja njenog ustavnog uređenja od zle namjere podanika tuđih interesa", istakli su.

Upravo okupljanja i protest Pokreta “IMA NAS“ pokazali su, kako navode, svu snagu građanske Crne Gore, ali i odlučan stav ogromnog broja građanki i građana koji su se usprotivili udaru na temelje tekovina naše države i mukotrpne izgradnje i stvaranja ponosnog građanskog habitusa odakle i crpimo snagu za ideju savremenog i modernog društva za naša pokoljenja.

"Stoga i pozivamo vlastodržce koji zloupotrebljavaju vlast, skupštinske tastere i koriste ostale mahanizme u cilju razgradnje naše države - manite se ćorava posla, dobili ste stav i od Venecijanske komisije, stoga znate što vam je činiti. Kao što i mi znamo što je nama - u ponedjeljak!",poručuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.