Katnić: Imam bezrezervno povjerenje u Čađenovića, on je kolateralna šteta
Katnić

Katnić: Imam bezrezervno povjerenje u Čađenovića, on je kolateralna šteta

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da ima bezrezervno povjerenje u Sašu Čađenovića, koji je bio njegov saradnik u Specijalnom državnom tužilaštvu. Ocijenio je da je Čađenović kolateralna šteta.

Saša Čađenović bio je moj saradnik u Specijalnom državnom tiužilaštvu, u kojeg imam bezrezervno povjerenje, kazao je za Gradsku RTV bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

“Specijalizovan je za borbu protiv organizovanog kriminala i bezrezervno vjerujem u njegovu čast i poštenje. Vjerujem da nije postao član nikakve kriminalne grupe, niti je svjesno zloupotrebljavao službeni položaj. Kao i kod svakog smrtnika, postoji mogućnost da je napravio neki propust u radu, prije svega jer je preopterećen, i ako to bude slučaj, on će to i dokazati.Druga pretpostavka je da je riječ o nečijoj ujdurmi kako bi se isključio iz predmeta za pokušaj terorizma i drugih predmeta organizovanog kriminala, te je Čađenović kolateralna šteta, a cilj im je bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. U ovom slučaju to predstavlja osvetu rusko srpske države i 73 kriminalne organizacije protiv kojih smo podnijeli optužnicu.

Ponavljam, ovo je pretpostavka koju će vrijeme potvrditi ili demantovati”, zaključuje Katnić u izjavi za Gradsku TV.

Saša Čađenović uhapšen je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). On je oko 12 sati u pratnji inspektora odveden u zgradu SDT-a na saslušanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.