Pronađen kokain, uhapšena jedna osoba

Pronađen kokain, uhapšena jedna osoba

Po naredbi Osnovnog suda u Podgorici službenici kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, izvršili su pretres stana i drugih prostorija u ulici Crnogorskih sestara bb, koje koristi Ž.L. (34).

Policijski službenici su prilikom ulaska u stan zatekli V.M. (38) i D.J. (37), kojom prilikom je D.J. službenicima policije predao sedam komada tableta buprenorfina.

“Prilikom daljeg pretresa policija je pronašla dva pvc pakovanja sa praskastom materijom bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase 22,53 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana mase 14,85 grama”, navodi policija.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je pomenuta droga pronađena u stanu, vlasništvo V.M.

“On je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgoriciuhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, ističe policija.

Protiv D.J. će zbog posjedovanja tableta sa liste opijata biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.