Bečić: Nadam se da će Danilovgrad doživjeti industrijski procvat

Bečić: Nadam se da će Danilovgrad doživjeti industrijski procvat

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, čestitao je svim građanima i građankama Danilovgrada, 9. decembar, Dan opštine

''Spomenik palim borcima na trgu 9. Decembar odiše duhom jednog vremena u kome je snažno zasijala luča slobode, kada se prije 77 godina Danilovgrad izborio za najviše vrijednosti antifašizma i nesebične žrtve predaka za ugradnju u mozaik slobodne Crne Gore'', kazao je Bečić.

Kako dalje navodi, osnovan da bude prijestonica Knjaževine Crne Gore, kao biser Bjelopavlićke ravnice raspolaže kulturnim i prirodnim dobrima zbog kojih se u Crnu Goru dolazi sa svih strana.

''Manastir Ostrog u stijenama iznad Danilovgrada duhovnom ljepotom okuplja građane svih vjera i nacija.

Neka i novo rukovodstvo opštine, svojom mladošću, bude na ponos svim građankama i građanima time što će ovaj dan biti podsticaj da Danilovgrad dobije još mnogo toga što zaslužuje u valorizaciji svojih potencijala.

U nadi da će Danilovgrad doživjeti industrijski procvat koji će nesumnjivo donijeti novu vrijednost zajedno sa novim bulevarom, još jednom, vama i građanima Danilovgrada čestitam Dan opštine i Dan oslobođenja'', zaključio je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.