Rožajska URA: Ulaganja iz budžeta za Rožaje bila su samo za lične biznise pojedinih političara, Vlada Abazovića mijenja stvari

Rožajska URA: Ulaganja iz budžeta za Rožaje bila su samo za lične biznise pojedinih političara, Vlada Abazovića mijenja stvari

Sve investicije koje se trenutno sprovode u Rožajama imaju za cilj poboljšanje životnog standarda naših građana. Danas se može vidjeti da je Rožaje grad koji je ova Vlada prepoznala, a koja nastoji realizovati sve zacrtano ili obnoviti zaboravljene investicije koje su se obećavale Rožajama mnogo ranije, a nikad ranije nijesu došle na red, saopšteno je iz rožajskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, riječ je o projektima i investicijama koje će Vlada sigurno ispratiti do kraja, a sve u cilju i interesu građana Rožaja.

,,Neki od bitnijih projekata koji su planirani i u državnom budžetu za 2023. godinu su sanacija zidova na magistralnom putu Ribarevina – Dračenovac – 1.350.000 eura, rekonstrukcija magistralnog puta M-2 Rožaje – Špiljani sa sanacijom tunela i mostova – 5.500.000 eura, rekonstrukcija puta most Zeleni – Vuča, dionica Biševo – Vuča, I faza – 1.000.000 eura, obilaznica Rožaje, II faza – 2.135.000 eura, ski centar na lokalitetu ˝Hajla˝, Rožaje – 7.500.001 eura, izgradnja gradske pijace u Rožajama – 251.000 eura, modernizacija lokalnog puta Hurije – Donja Lovnica – Kosovica – 125.000 eura i vodovod “Seošnica”, razdjelne komore za MZ Seošnica – 10.000 eura. Ovo su samo u nizu nekoliko projekata koje je bitno pomenuti”, navode iz rožajske URE.

Ističu i da se Vlada Dritana Abazovića ravnopravno odnosi prema svim opštinama i da Rožaje izvlači iz zone diskriminacije, koje su sprovodile vlade u ranijem periodu.

,,Napori lokalne samouprave bili bi bezuspješni i bilo bi ih nemoguće realizovati bez podrške ove Vlade, koja je po prvi put Rožaje zaštitila od diskriminacije koja se ranije sprovodila prema Rožajama. Jasno je da su interesi građana Rožaja iznad političkih nesuglasica. Razvoj infrastrukture Rožaja označava mogućnost za ulaganje i bolji život građana. Nadamo se da će Vlada realizovati još nekoliko bitnih projekata koji će donijeti nova zapošljenja i nove šanse mladim ljudima u Rožajama. Osim investicija za lične biznise pojedinih političara iz Rožaja ovaj grad do sad nije imao druge investicije. Vlada Dritana Abazovića mojenja stvari”, zaključuju iz rožajske URE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.