Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicama i odbornicima, kao i svim građanima Danilovgrada.

Danilovgrad, kako je naveo Abazović, ima sve predispozicije da se etablira kao jedan od vodećih privrednih centara, kako zbog svojih geografskih karakteristika, tako i zbog odlične infrastrukturne povezanosti. Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju, dodaje premijer.

"Stoga je zadatak koji imperativno stoji pred novom, ali i budućim administracijama na lokalnom i državnom nivou, da doprinosemo razvoju infrastrukture, te potpuno održivom iskorišćavanju agrarnog, energetskog i turističkog potencijala bjelopavlićkog kraja.

Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata.

Želim vam da se iz Danilovgrada nadaleko osjeti nova energija i prepozna svježi zamah kvalitetnih ideja i snage, koji će odgovarati na pitanja i izazove sa kojima se suočavaju građanke i građani vaše opštine", zaključuje Abazović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.