Imenovani pomoćnici direktora Uprave za statistiku, UIP-a...
Foto: Gov.me

Kadrovska rješenja Vlade

Imenovani pomoćnici direktora Uprave za statistiku, UIP-a...

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 32. sjednici kojom je predsjedavao premijer dr Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja. U tom kontekstu, Vlada je donijela:

Darko Rašović postavljen je za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove.

Donijeto je rješenje o prestanku dužnosti državnog sekretara u Ministarstvu evropskih poslova Aleksandra Maškovića, kao i o prestanku mandata pomoćnica direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja mr Maje Radunović i mr Tijane Stanković.

Božidar Terzić, Branka Raičević i Snežana Remiković imenovani su za vršioce dužnosti pomoćnika direktora Uprave za statistiku.

Konstatovan je prestanak dužnosti v.d. generalnog direktora Direktorata za centralnu harmonizaciju i razvoj unutrašnjih kontrola u Ministarstvu finansija Mladena Vlahovića, a Lidija Ljumović je imenovana za generalnu direktoricu Direktorata za inovacije, otvorenost javne uprave i saradnju sa NVO u Ministarstvu javne uprave.

Podsjećamo, Vlada je donijela rješenje o razrješenju državne sekretarke u Ministarstvu finansija Mile Kasalice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.