Pavićević: Kada govori o stanovima i kreditima,

Pavićević: Kada govori o stanovima i kreditima, "prepoštena" Bošnjak da vrati sredstva koja je dobila od države

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak, izjavila je danas da su se privilegovana lica nagrađivala stanovima i kreditima. Ako je ta njena teza tačna, onda je bila među privilegovanim, jer je prema informacijama dostupnim javnosti, upravo ona od Univerziteta dobila stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici. “Privilegovana” Bošnjak nije se zadovoljila samo stanom, nego je tražila i kredit za poboljšanje uslova stanovanja, saopštio je funkcioner Demokratske partije socijalista, Aleksandar Pavićević.

- Sve to nije smetalo “prepoštenoj” Branki Bošnjak da postane udarna pesnica protiv Vladine politike rješavanja stambenih pitanja državnih službenika, i da danas pokušava na ovoj temi da pokupi populističke poene.

Od takve moralne gromade, najmanje što se očekuje da uradi, je da lično obešteti državu i vrati sredstva koja je dobila da bi riješila svoje stambeno pitanje. Ukoliko to ne učini, njene moralne tirade, predstavljaju neviđeni nivo licemjerja i bezobrazluka koji je čak i za ovakvu političku scenu zapanjujući - saopštio je Pavićević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.