Evakuisana zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici: Dojava o bombi stigla elektronskom poštom, prijetili da će sve
Viši sud u Podgorici

Evakuisana zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici: Dojava o bombi stigla elektronskom poštom, prijetili da će sve "dignuti u vazduh"

Evakuisana je zgrada Vrhovnog, Apelacionog i Višeg suda u Podgorici zbog dojave da je postavljena bomba. Dojava o podmetnutoj bombi poslata je elektronskom poštom na adresu Višeg suda, ali su evakuisani i Vrhovni i Apelacioni, s obzirom na to da se nalaze u istoj zgradi.

Viši sud je, kako saopštavaju u policiji, danas primio imejl da će u 12 časova biti "dignut u vazduh". O tome je odmah obaviještena Uprava policije i sprovedena evakuacija.

"Trenutno se vrši pregled prostorija, a o više detalja vezano za adresu sa koje je upućen mejl se ne možemo izjašnjavati u cilju nesmetanog vođenja istrage", istuču u policiji.

Sudije i zaposleni su napustili zgradu.

Saobraćaj u ulicama koje vode ka sudu je zaustavljen. Policija je interevenisala u skladu sa zakonom. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.