Za osmogodišnju Dariju obezbijeđeno 7832 eura za liječenje!
Darija Korać, Foto: Budi human

Fondacija Budi human

Za osmogodišnju Dariju obezbijeđeno 7832 eura za liječenje!

Darija Korać je djevojčica kojoj je, još kao bebi, ustanovljena cerebralna paraliza. Za tretmane koji će unaprijediti Darijino stanje opredijeljeno je 7832 eura, raspodjelom sa Opšteg računa Fondacije „Budi human“.

Kako navodi Darijin otac, ona je trenutno potpuno zavisna od pomoći roditelja, stoga joj je neophodno da sprovodi vježbe koje će joj pomoći da se osamostali.

“Darija je 74. dijete koje je, posredstvom Fondacije, dobilo priliku da se liječi i bori se za svoje zdravlje“, naveli su iz Fondacije “Budi human“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.