U Podgorici zaplijenjeno 94 kilograma marihuane, uhapšen osumnjičeni
Foto: Uprava policije/Twitter

U Podgorici zaplijenjeno 94 kilograma marihuane, uhapšen osumnjičeni

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na parking prostoru ispred jednog supermaketa u naselju Donja Gorica, izvršili kontrolu jednog putničkog motornog vozila u kojem je pronađena suva biljna matrija za koju se pretpostavlja da je opojna droga marihuana.

Naime, kontrolisano je vozilo marke “VW Jetta“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.V. (27) iz Podgorice.

“U vozilu je pronađeno pet putnih torbi u kojima su se nalazila 82 veća pvc pakovanja sa marihuanom, ukupne mase oko 94 kilograma. Ova opojna droga je oduzeta i poslata na potrebna vještačenja u Forenzički centar“, saopšteno je iz UP-a.

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je upoznat sa događajem, S.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.