SD Bar: Potvrdili smo snagu SD-a, očekujemo formiranje nove lokalne vlasti koja podrazumijeva nove ljude za Novo vrijeme

SD Bar: Potvrdili smo snagu SD-a, očekujemo formiranje nove lokalne vlasti koja podrazumijeva nove ljude za Novo vrijeme

Zahvaljujući odličnom rezultatu Socijaldemokrata u Baru, SD je potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, stoga se očekuje da će novu lokalnu vlast u najskorijem roku konstituisati partije sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, zaključci su sa juče održane sjednice OO Socijaldemokrata Bara.

"Opštinski odbor izražava zadovoljstvo zbog odličnog rezultata Socijaldemokrata Bara, zahvaljujući kojem je SD potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, čime je još jednom dokazana snažna utemeljenost socijaldemokratske ideje u gradu pod Rumijom", jedan je od usvojenih zaključaka. 

Povod sjednice bio je analiza izbornog rezultata lokalnih izbora, te je tom prilikom u zaključcima iskazano očekivanje da će nova lokalna vlast biti formirana u što skorijem roku. 
"Opštinski odbor iskazuje očekivanje da će nova lokalna vlast u najskorijem roku biti konstituisana, i to od strane partija sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, te da će u naredne četiri godine nova, na takav način konstituisana lokalna vlast, Opštinom upravljati domaćinski, posvećeno i odgovorno, u interesu svih građanki i građana Bara", zaključak je barskog SD-a. 

Takođe, na sjednici je rukovodstvo OO dobilo podršku za postizanje postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, s ciljem realizacije izbornog programa u skladu sa sloganom Novo vrijeme za Bar, koji podrazumijeva nove ljude sa novom energijom na rukovodećim pozicijama. 

"Opštinski odbor daje punu, jednoglasnu podršku rukovodstvu Socijaldemokrata Bara da pri koncipiranju konačnog postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, dosljedno istraje na izbornom programu zahvaljujući kojem je SD i dobio značajnu podršku građanki i građana Bara, a posebno na izbornom obećanju pretočenom u izborni slogan partije - Novo vrijeme za Bar, koje podrazumijeva i nove ljude sa novom energijom na ključnim rukovodećim pozicijama u Opštini", navedeno je u usvojenom zaključku. 

Na sjednici opštinskog odbora je još jednom iskazana zahvalnost svim Barankama i Baranima, koji su podržali listu "Novo vrijeme za Bar". 
"Opštinski odbor još jednom ističe zahvalnost svim građankama i građanima Bara koji su u Socijaldemokratama prepoznali najbolju političku ponudu na nedavno završenim lokalnim izborima", zaključeno je na sjednici OO SD Bar.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.