Knežević: Napad politički motivisan, nosiću oružje jer se osjećam ugroženo

Lider DNP dao izjavu u policiji

Knežević: Napad politički motivisan, nosiću oružje jer se osjećam ugroženo

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević ocijenio je, nakon saslušanja u Centru bezbjednosti Podgorica, da je danas napadnut iz politčkih motiva. Podnio je prijavu pritiv, kako je rekao, počinilaca za koje vjeruje da su sa Cetinja.

"U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je neki mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu vidio nisam, niti imao kontakt s njim, i nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, o čemu se radi a on je nastavio da me vrijeđa, rekao je Knežević novinarima nakon saslušanju i dodao:

"Moj vozač i ja smo procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da mogu biti fizički ugrožen imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi. Moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti", naveo je Knežević.

Knežević kaže da će morati zajedno sa svojim obezbjeđenjem da se brani kako zna i umije. "Tražio sam da nosim oružje jer mi je ugrožena bezbjednost ali nadležni kažu da to nije moguće jer se vodi krivični postupak protiv mene. Ja sad saopštavama svima da ću od večeras i ja i obezbjeđenje da nosimo oružje jer se osjećamo ugroženo", poručio je Kneežević i dodao da država do sad nije reagovala na pravi način.

Izvor: Antena M
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.