Abazović na Evropskom molitvenom doručku u Briselu
Dritan Abazović

Abazović na Evropskom molitvenom doručku u Briselu

Crnogorski premijer Dritan Abazović danas će, na poziv članova Evropskog parlamenta (EP), prisustvovati Evropskom molitvenom doručku u Briselu.

Kako je saopšteno iz Vlade, Abazović će, nakon molitvenog doručka, govoriti na panelu u organizaciji “Friends of Europe”, gdje će uvodna izlaganja imati i predsjednici Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski i Albanije Edi Rama.

Iz Vlade su naveli da organizacija „Friends of Europe” predstavlja jedan od vodećih nezavisnih istrazivačkih centara u Evropi, koji ima za cilj izgradnju mirne, stabilne i prosperitetne Evrope.

“Ovogodišnji Samit „Evropska unija (EU)-Zapadni Balkan” jedan je od vodećih događaja koji se bavi temom Balkana, a koji omogućava inovativnu diskusiju u pogledu budućnosti regiona i razvijanju odnosa sa EU”, kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.