Živković: Tužilaštvo zvanično upregnuto u obračun sa političkim neistomišljenicima Abazovića

Živković: Tužilaštvo zvanično upregnuto u obračun sa političkim neistomišljenicima Abazovića

Zahtjev za skidanje imuniteta poslanicima Demokratske partije socijalista (DPS) dokaz je da tužilaštvo sada i otvoreno, bez skrivanja, djeluje po političkim instrukcijama, poručio je šef poslaničkog kluba te partije Danijel Živković nakon što je Specijalno državno tužilaštvo po nalogu Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu formiralo predmet za skidanje imuniteta za tri poslanika DPS-a kao i dva poslanika Socijaldemokrata (SD).

SDT traži skidanje imuniteta za pet poslanika DPS-a i SD-a; Nikolić: Politički progon po nalogu Abazovića

- Zajednički osmišljena akcija započela je smjenom predsjednice Administrativnog odbora Suzane Pribilović, dok je danas  dobila nastavak kroz zahtjev za skidanje imuniteta. Svega mjesec dana od podnošenja krivične prijave, ekspresno je reagovao tužilac. Za to vrijeme desetine krivičnih prijava koje je podnijela DPS ostalo je bez ikakve reakcije - napisao je on u objavi na Tviteru.

Živković je poručio da je tužilaštvo sada zvanično upregnuto u obračun sa političkim neistomišljenicima Dritana Abazovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.