Preživio udes u Ferrariju pri brzini od 300 km/h (FOTO)

Preživio udes u Ferrariju pri brzini od 300 km/h (FOTO)

Vozač (59) Ferrarija u Njemačkoj imao je neviđenu sreću i imaće jednu od najzanimljivijih životnih priča. Preživio je sudar pri 300 na sat, a pritom nije povrijedio nijednog drugog učesnika u saobraćaju.

Stravična nesreća dogodila se na A9 između Minhena i Nirnberga. Vozač je tokom preticanja iz neutvrđenog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu.

Automobil se zaustavio nekoliko stotina metara dalje, a vozač je samo lakše povrijeđen. Njegov skupocjeni SF90 Stradale potpuno je uništen. Šteta iznosi oko 450.000 eura.

Njemački auto-putevi poznati su po tome što na određenim dionicama nema ograničenja brzine, ali kada izazovete udes, morate dokazati da ga nije uzrokovala velika brzina.

Greške za volanom mogu biti skupe, a samo rijetki imaju priliku da prežive ovakvu nesreću i da pričaju o tome.

Ferrari crasht met 300 km/uur op Duitse snelweg https://t.co/cgH2QmEP5D pic.twitter.com/L2uEbDY5yh

— HLN.BE (@HLN_BE) December 2, 2022



Izvor: Nezavisne
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.