Đurašković upriličio prijem za Nikolu Prlju, prvaka Balkana u kik boksu

Đurašković upriličio prijem za Nikolu Prlju, prvaka Balkana u kik boksu

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević upriličili su prijem za Nikolu Prlju, profesionalnog prvaka Balkana u kik boksu i Janka Džimu Kuzmana, trenera Kik boks kluba „Lovćen“.

Na profesionalnoj kik boks reviji „Cetinje Montenegro Fight“ koja je održana u Sportskom centru Cetinje, Nikola Prlja je jednoglasnom odlukom sudija trijumfovao protiv Dajana Ivanovića iz Bosne i Hercegovine i dobio titulu profesionalnog prvaka Balkana u kik boksu.

Gradonačelnik Nikola Đurašković čestitao je Nikoli Prlji na izvanrednim rezultatima i osvojenoj tituli, istakavši da je ova titula dodatno iskustvo, jer je u pitanju profesionalna borba što sa sobom nosi dodatnu težinu i dodatno je važna sa stanovišta afirmacije Cetinja i Crne Gore u sportskom smislu.

„Ranije sam više puta istakao da posebno cijenim ono što Kik boks klub „Lovćen“ radi kad je Prijestonica u pitanju. Trudili smo da to pokažemo kroz ovu godinu i opredjeljenje je da tako bude i u narednom periodu. Naša podrška u bilo kojem smislu sigurno neće izostati, jer ste Vi primjer kako se vrijedno i posvećeno radi i kako taj rad u određenom  trenutku daje rezultate“, zaključio je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.

Zamjenica gradonačelnika Ana Novović istakla je da slavnu istoriju kik boksa ispisuje upravo Janko Džima Kuzman i Kik boks klub „Lovćen“ svojim angažovanjem, kvalitetnim radom i rezultatima koje postižu na svim takmičenjima.

Gosti su se zahvalili na prijemu i podršci koju Prijestonica pruža Kik boks klubu „Lovćen“ i naglasili da je ta podrška za njih velika motivacija za dalji rad i buduća takmičenja.

Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu za prvaka Balkana u kik boksu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.