Evropa sad!: Šćekić nije ostao dužan samo DPS-u
Pokret Evropa sad

Evropa sad!: Šćekić nije ostao dužan samo DPS-u

Ministar u tehničkom mandatu Dragoslav Šćekić koji je na tu poziciju došao zahvaljujući podršci poslanika DPS-a u skupštini Crne Gore, nastavlja da u ratama vraća dugove svojim partnerima, saopšteno je danas iz Pokreta Evropa sad.

DPS je kako su poručili iz Pokreta jedina instanca prema kojoj Dragoslav Šćekić nije ostao dužan.

"Nakon što je prvo zadužio opštinu Berane sa nekoliko desetina miliona eura, a onda i Fond za zdravstvo, ministar po mjeri DPS-a će kada upropasti do kraja i zdravstveni sistem, sve dugove i krivice opet ostaviti drugima, dok bude tražio aranžman za novo pustošenje. Zbog toga ministar DPS-a i potpredsjednik ispodcenzusnog SNP-a ponavlja neodržive teze želeći da optuži Evropu sad za svoju nesposobnost, koja i ne čudi s obzirom na činjenicu kako je "stekao" diplomu", kategorični su iz Pokreta. 

Dodaju da dok zvanični podaci govore da imamo mnogo veću naplatu prihoda u odnosu na plan, uz izvještaje Svjetske banke, MMF-a, te Evropske komisije o uspješnosti programa "Evropa sad", sa druge strane imamo Dragoslava Šćekića koji u statusu tehničkog ministra, a u ulozi portparola DPS-a nastavlja da sprovodi jeftinu propagandu.

Apsolutno ga naglašavaju ne obeshrabruje elementarna logika u kontradiktornosti da istovrememo povećava plate, dok sa druge strane konstatuje kako nema novca. 

"Stoga se Dragoslav Šćekić preko medijskih punktova bivšeg režima očajnički trudi da zaustavi pad DPS-a, ne bi li nekim čudom opet bio u prilici da u budućnosti nastavi zajedničku misiju pustošenja, u čemu im Evropa sad predstavlja nepremostivu prepreku", zaključili su iz Pokreta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.