U pretresima u Spužu pronađeni mobilni telefoni, bodeži...
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Nova akcija

U pretresima u Spužu pronađeni mobilni telefoni, bodeži...

Rukovodstvo Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) pokrenulo je danas novu akciju pretresa ćelija u Spužu, i tom prilikom, kako nezvanično saznajemo pronađeno više mobilnih telefona, bodeža, te nedozvoljene tablete. Iz menadžmenta UIKS-a sjutra će se obratiti zvaničnim saopštenjem.

Do akcije dolazi nakon što je danas po drugi put bačena bomba na kuću načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića.

Pretresi u UIKS-u su učestali u poslednje vrijeme, a policija je nedavno pronašla više mobilnih telefona, špriceve, tablete i ostale nedozvoljne predmete.

Podsjetimo, tokom jučerašnjih pretresa soba pritvorenih lica u Istražnom zatvoru u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) u Spužu oduzeta su četiri mobilna telefona, špricevi, nedozvoljene tablete kao i drugi nedozvoljeni predmeti.

Kako su iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija naveli, to su akcije koje se sprovode u kontinuitetu. Prema nezvaničnim informacijama, preteresane su ćelije u kojima borave osumnjičeni članovi organizovanih kriminalnih grupa. 

U prethodnom periodu u UIKS-u su bili česti pretresi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.