Radnička partija: Izgleda da prva eksplozija nije bila dovoljna opomena Upravi policije da zaštiti Spasojevića
Maksim Vučinić

Radnička partija: Izgleda da prva eksplozija nije bila dovoljna opomena Upravi policije da zaštiti Spasojevića

Načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću ponovo je bačena eksplozivna naprava u dvorište kuće, ali na sreću ovoga puta nije eksplodirala.

“Prošlog puta je takođe samo pukom srećom izbjegnuta tragedija! Izgleda da Upravi policije nije bila dovoljna prva opomena kad je prethodne sedmice bomba eksplodirala u krošnji drveta ispred kuće Spasojevića, da ozbiljnije reaguje i zaštiti fizičkim obezbjedjenjem načelnika Istražnog zatvora i njegovu porodicu“, saopšteno je iz Radničke partije.

Ocijenili su da je država Crna Gora već odavno +poligon za obračune kriminalnih organizacija, i poručuju da je krajnje vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima i prije svega radi na intenzivnijoj zaštiti onih lica koja su meta zbog posla kojim su odabrali da se bave.

“Podsjećmo iz Uprave za izvršavanje krivičnih sanckija optužili su kriminalne organizacije da na ovaj način organizovane kriminalne grupe pokušavaju da spriječe da se zavede red u zatvoru. Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen. Krenimo u odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, za miran i bezbjedan život svih građana Crne Gore, navode iz Radničke partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.