U Bijelom Polju zaplijenjeno 85 kilograma marihuane, slobode lišen 21-godišnji mladić
Foto: Uprava policije Crne Gore

U Bijelom Polju zaplijenjeno 85 kilograma marihuane, slobode lišen 21-godišnji mladić

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su danas na putnom pravcu Mojkovac – Bijelo Polje zaplijenili oko 85 kilograma marihuane.

Danas oko 9.20 časova pripadnici policije su u mjestu Ravna Rijeka izvršili kontrolu vozola marke “VW Golf V“, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.K. (21) iz Bijelog Polja.

Kontrolom vozila policija je pronašla i oduzela više pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, ukupne težine oko 85,1 kilograma.

Oduzeta biljna materija biće predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu na dalju nadležnost“, saopšteno je iz Uprave policije.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.