Spasojević: Nezadovoljan sam odgovorom institucija, ili su nesposobni ili su korumpirani
Predrag Spasojević, Foto: Screenshot

"Podrška je jedna stvar, rad na terenu druga"

Spasojević: Nezadovoljan sam odgovorom institucija, ili su nesposobni ili su korumpirani

Načelnik Istražnog zatvora Predrag Spasojević, kome je po drugi put bačena bomba na kuću kazao je za Portal RTCG da je izuzetno nezadovoljan reakcijom institucija sistema na napade na njegovu imovinu, i optužio ih da su ili nesposobni ili korumpirani.

"Apsolutno sam nezadovoljan odgovorom institucija na ovu situaciju. Očigledno su institucije ili nesposobne ili korumpirane. Ne može niko da me ubijedi da ne mogu da riješe ovo, ovo je veoma jednostavna stvar. Imali su sumnjive ljude, imali su organizovanu grupu koja je to mogla da uradi, imali su mjesto, vrijeme, način izvršenja i nisu reagovali. U pitanju je ili nesposobnost ili korupcija. Drugo ne može biti ništa", kazao je Spasojević. 

Spasojević je saopštio da bi ovaj slučaj riješila "milicija", i zahvalio policijskim službenicima iz Danilovgrada. Međutim, kako kaže "nadležni iz UP, iz Tužilaštva, nadležni koji treba da se zauzmu za ovo, nijesu se zauzeli".

"Dobio sam brojne podrške, ministar je rekao da će me zaštiti i evo kako me zaštitio. Podrška je jedno a rad na terenu je drugo", kazao je Spasojević.

Dodao je da je zabrinut za bezbjednost svoje porodice. 

Ovo je drugi put ove nedjelje da je bombom napadnuta imovina Spasojevića

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.