Šaranović Vukoviću: Pustite se trikova, farsičnih konsultacija i glumljenja demokratičnosti

Šaranović Vukoviću: Pustite se trikova, farsičnih konsultacija i glumljenja demokratičnosti

Nakon što je juče aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković pozvao na konsultacije Jakova Milatovića, nosioca liste Pokerta Evropa sad na podgoričkim izborima, a koji pretenduje da bude prvi čovjek Glavnog grada, reagovao je Danilo Šaranović, potpredsjednik i poslanik Demokrata i poručio Vukoviću da je bivši gradonačelnik i te da je njegovo vrijeme na toj poziciji je isteklo.

Šaranović špručuje Vukoviću da prestane sa višenedeljnim opstrukcijama predaje vlasti i spakuje lične stvari iz Kabineta, te da se “pustite se trikova, farsičnih konsultacija i glumljenja demokratičnosti”.

“Da se podsjetimo, jer mi se čini da su neki zaboravili. Prije samo nekoliko mjeseci, poslanici DPS-a su pisanim aktom obavijestili Skupštinu da su odlučili, zbog složene ekonomske i geopolitičke situacije, da preuzmu nadležnosti predsjedavajućeg Skupštine i da sa još jednim brojem poslanika, potpuno suprotno Ustavu, oni sazovu sjednicu Skupštine na kojoj je birana 43. Vlada i predsjednica Skupštine”, istakao je Šaranović.

 

Prema njegovim riječima, definitvno informacija za rubriku “vjerovali ili ne”.

“Gospodine Vukoviću, Vi ste bivši gradonačelnik i Vaše vrijeme na toj poziciji je isteklo. Vaše je da prestanete sa višenedeljnim opstrukcijama predaje vlasti i spakujete lične stvari iz Kabineta, jer to je odluka građana Podgorice koji su dali ubjedljivu većinsku podršku i pobjedu dosadašnjoj opoziciji. Sve drugo je stvar Skupštine Glavnog grada i njene sjednice, na kojima će se izabrati novo rukovodstvo Glavnog grada. Tako da, pustite se trikova, farsičnih konsultacija i glumljenja demokratičnosti. Sve što ste Vi i Vaša partija uradili u prethodnim nedeljama i mjesecima je bilo antiveropski, antidemokratski i nadasve uzurpatorski”, zaključio je Šaranović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.