Grgurović novi predsjednik Opštine Danilovgrad: Ovaj grad će biti proizvod naših vizija i djela

Grgurović novi predsjednik Opštine Danilovgrad: Ovaj grad će biti proizvod naših vizija i djela

Odbornici nove većine u parlamentu Danilovgrada izabrali su nosioca liste “Evropa sad Danilovgrad” Aleksandra Grgurovića za novog predsjednika te Opštine.

Za to su glasala 22 odbornika, a uzdržanih i protiv nije bilo.

Nakon glasanja, Grgurović je rekao da su obavezu, dužnost i čast dobili od građana na izborima.

“Oni su izraz volje koja je mene i vas zadužila da obavljamo poslove u interesu našeg grada. Zahtijevaću maksimalan rad, racionalizaciju potrošnje, odgovornost. Očekuje nas sve zajedno veliki i odgovoran posao te bih sve građane zamolio za dozu strpljenja i povjerenja u pogledu prvih rezultata grada”, kazao je on.

Sjednici su prisustvovala 22 odbornika iz nove koalicione većine, a odbornici Demokratske partije socijalista (DPS) nijesu bili prisutni.

Prethodno je usvojen je predlog da se sa funkcije predsjednika opštine razriješi Branko Bošković (DPS).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.