Potvrđena presuda kojom su Šišić i Jovović osuđeni na 40, odnosno 30 godina zatvora zbog ubistva bebe
Ilustracija

Potvrđena presuda kojom su Šišić i Jovović osuđeni na 40, odnosno 30 godina zatvora zbog ubistva bebe

Vijeće Vrhovnog suda potvrdilo je drugostepenu presudu Apelacionog suda, kojom je okrivljeni Nermin Šišić osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva petnaestomjesečne bebe, dok je majka bebe, okrivljena Jelena Jovović osuđena na 30 godina zatvora.

Apelacioni sud je u oktobru prošle godine potvrdio presudu Šišiću, kojom ga je prvostepeni Viši sud osudio na 40 godina zatvora.

Taj sud uvažio je žalbu višeg državnog tužioca u Podgorici i preinačio presudu Višeg suda u Podgorici, i okrivljenu Jovovićevu zbog krivičnog djela teško ubistvo putem pomaganja, osudio na kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju od 30 godina.

Ona je presudom Višeg suda osuđena na dvadeset godina zatvora.

Prema navodima optužnice, okrivljeni Šišić i Jovovićeva su 4. februara 2018. godine, u kući optužene u Podgorici, zajedno ubili dječaka kojeg su prethodno zlostavljali počev od novembra 2017. godine...

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.