Policija oduzela oko 65 kg marihune, uhapsila dvije osobe
Foto:Uprava policije

Policija oduzela oko 65 kg marihune, uhapsila dvije osobe

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oko 65 kilograma marihune.

Podgorička policija je, kako je saopštila Uprava policije, kontrolisala dva vozila u Tuzima, putničko vozilo marke „Škoda" podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.D. (27) i teretno vozilo marke „Renault Kangoo", podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.D. (23).

Kontrolom teretnog vozila policija je pronašla dvije veće torbe i jedan džak u kojima se nalazilo 65 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 65 kilograma - stoji u saopštenju.

Sumnja se da je oduzeta opojna droga prokrijumčarena sa teritorije Republike Albanije na teritoriju naše države. 

"A.D i I.D. su lišeni slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.