Demokrate: Kriminalni čin napada na Spasojevića ne smije proći nekažnjeno
Demokrate Crne Gore

Demokrate: Kriminalni čin napada na Spasojevića ne smije proći nekažnjeno

Demokratska Crna Gora najoštrije je osudila jučerašnji napad na načelnika Istražnog zatvora, Predraga Spasojevića.

"Ovakav kriminalni čin je, ne samo, nedopustiv, nego i ponižavajući za kompletno naše društvo i državu koja se kako vidimo još uvijek nije oslobodila kriminogenih struktura koje ni dan danas ne prezaju od ataka na službena lica koja obavljaju svoj posao odgovorno, hrabro i u skladu sa zakonom i Ustavom", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Poručili smo da se ne smije dozvoliti da kriminal upravlja Crnom Gorom, niti se smije dozvoliti da organizovane antisistemske grupe pokušavaju poslati zastrašujuće poruke poštenim i profesionalnim državnim službenicima, koji na svakom mjestu i u svim prilikama sprovode zakon u skladu sa očekivanjima i potrebama sistema i građana Crne Gore.

"Snaga i jačina države ogleda se u kvalitetnom radu njenih institucija i profesionalizmu državnih službenika, ali i u spremnosti državnih organa da zaštiti svakog građanina Crne Gore od izvršilaca ovakvih gnusnih djela", istakli su iz Demokrata.

Počinioci kako navode iz Demokrata ne smiju proći nekažnjeno.

Apelovalis u na nadležne državne organe da pod hitno reaguju i preduzmu sve zakonom predviđene mjere, kako bi zaštitile dignitet i obezbijedile sigurnost na radnom mjestu svim zaposlenim u ZIKS-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.