Vučinić: Podrška za Spasojevića, hrabrog i požrtvovanog borca protiv kriminala
Maksim Vučinić

Vučinić: Podrška za Spasojevića, hrabrog i požrtvovanog borca protiv kriminala

Podrška za hrabrog borca protiv kriminala, čovjeka koji ima značajne rezultate kao načelnik Istražnog zatvora, poručio je lider Radničke partije Maksim Vučinić nakon što je ranije večeras u blizini ograde kuće Predraga Spasojevića bačena bomba.

“Večeras je na porodičnu kuću načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića bačena bomba, to najbolje svjedoči o bezbjednosnoj situaciji u zemlji i predstavlja alarm za sve institucije sistema, posebno za bezbjednosne službe”, saopštio je Vučinić.

Nažalost u Crnoj Gori su i dalje, prema njegovim riječima,  borci protiv kriminala “legitimna meta kriminalaca”.

“Podrška za hrabrog borca protiv kriminala, čovjeka koji ima značajne rezultate kao načelnik Istražnog zatvora. Nadamo se da će nadležni organi do kraja ispitati slučaj i da će počinioci biti adekvatno kažnjeni za počinjeno krivično djelo. Apelujemo i na predstavnike diplomatskog kora da se zainteresuju bezbjednosnu situaciju u Crnoj Gori. Crnu Goru tek čeka istinska borba protiv organizovanog kriminala i korupcije”, naveo je Vučinić.

Ličnosti koje aktivno učestvuju u suzbijanju svih oblika kriminala, kako kaže, moraju biti pod boljom zaštitom bezbjednosnih službi!

“Ovoga puta prema nezvaničnim informacijama na svu sreću niko nije povrijeđen. Ovaj događaj neka nadležnim institucijama služi kao opomena da aktivnije moramo raditi na zaštiti svih građana Crne Gore, posebno onih koji su često meta zbog profesionalnog puta kojim su odlučili da se bave”, zaključio je lider Radničke partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.