Bačena bomba u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora
Ilustracija

Bačena bomba u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora

Bačena bomba u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića, saznaje portal Dan.

Naime, kako prenosi portal Dan, večeras je na ogradu u blizini kuće koja se nalazi u Spužu bačena eksplozivna naprava.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nema oštećenja na samoj kući jer ima zid oko nje. Bomba je ošetila samo spoljašnji dio zida koji je opasava. Napadač nije, kako prenosi portal Dan, uspio da prebaci eksplozivnu napravu preko zida.

"Večeras oko 20.20 časova u mjestu Podanje, u blizini ograde kuće u vlasništvu Predraga Spasojevića, načelnika Istražnog zatvora, aktivirana je eksplozivna naprava. Policija je na licu mjesta, a po nalogu tužioca i u prisustvu vještaka vrši se uviđaj. Nema povrijeđenih lica, a na imovini Spasojevića za sada nije konstatovana materijalna šteta. U toku su dalje izviđajne radnje u vezi ovog događaja", saopšteno je nezvanično Portalu Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.