DPS Glavnog grada: Zloupotrebu javnih resursa gradskoj upravi pripisuju prvaci u partijskom zapošljavanju i nepotizmu
Demokratska partija socijalista

DPS Glavnog grada: Zloupotrebu javnih resursa gradskoj upravi pripisuju prvaci u partijskom zapošljavanju i nepotizmu

Paradoksalno zvuči da zloupotrebu javnih resursa upravi Glavnog grada pripisuju osvjedočeni populisti i regruti koji su od svog dolaska na vlast nakon 30. avgusta 2020. godine do danas, uljebili na hiljade svojih partijskih aktivista, rođake, kumove, bližu i širu rodbinu, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Podgorici.

“Vidimo da oni, koji očigledno imaju pozamašnog političkog obraza, misle da crnogorski građani boluju od političke amnestije pa da su zaboravili da se za ove dvije godine, prekomjerno zapošljavalo isključivo motivisano partijskim interesima i nepotizmom, čime su od najprofitabilnijih državnih preduzeća stvoreni rekordni gubitaši“, kategorični su iz DPS-a.

Sa druge strane, smjelost je, ali i velika drskost kako poručuju da se na taj način pokušati diskreditovata uprava koja svojim nasljednicima ostavlja 30 miliona eura u gradskoj kasi i pozitivne rezultate u svim gradskim preduzećima.

“Nažalost, nedorasli i gladni vlasti mogu samo da sanjaju rezultate uprave Glavnog grada koju je predvodio DPS sa koalicionim partnerima. Ali bez obzira na sve to, mi ćemo, bez i najmanje sujete, navijati i davati nemjerljiv doprinos da Podgorica nastavi utabanom stazom razvoja i napretka koju smo krčili svih ovih godina. To je u interesu svakog zdravomislećeg građana našeg grada, a to treba da bude i logika koju bi da je sreće slijedili i naši politički oponenti“, zaključuje se u saopštenju DPS-a u Glavnom gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.