SD: Od danas Vulin ima na raspolaganju obavještajni aparat Srbije, a dok mu je Dritana i Crne Gore
Socijaldemokrate

SD: Od danas Vulin ima na raspolaganju obavještajni aparat Srbije, a dok mu je Dritana i Crne Gore

Dobrodošli u Otvoreni Balkan! Imenovanje čovjeka koji je, sa pozicije ministra unutrašnjih poslova, prije nešto manje od pola godine tvrdio da je “stvaranje srpskog sveta proces koji se ne može zaustaviti” na čelo obavještajne službe je, vjerovatno, doprinos pomirenju, saopšteno je danas iz Socijaldemokrata.

Ovo imenovanje će, poručuju ironično iz SD-a shodno Vulinovim svjetonazorima, vjerovatno doprinijeti i snaženju prijateljskih odnosa u regionu. 

"To je onaj Vulin koji je pominjao zauzimanje Crne Gore konjicom vojske Srbije. Od danas, on na raspolaganju ima obavještajni aparat. Ne samo u Beogradu već, dok mu je druga i istomišljenika Dritana na vlasti, i ovaj u Podgorici. Blago nama za Vulina, ali i one koji Vulinov Otvoreni Balkan podržavaju!", zaključili su iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.