SD Berane: Opština da momentalno suspenduje sramnu manifestaciju proslave Podgoričke skupštine
Socijaldemokrate

SD Berane: Opština da momentalno suspenduje sramnu manifestaciju proslave Podgoričke skupštine

Sa apsolutnim prezirom se odnosimo prema namjeri organizatora da u beranskom Centru za kulturu sprovedu manifestaciju koja proslavlja godišnjicu takozvanog ujedinjenja Crne Gore sa Srbijom. Svi koji imalo poznaju istorijske činjenice znaju da je u pitanju anektiranje naše zemlje i neutralisanje suvereniteta od strane pomenutog susjeda a istovremeno i zatiranje crnogorske nacije, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata u tom gradu.

Iz SD-a su pozvali rukovodstvo Opštine Berane da momentalno suspenduje sramnu manifestaciju koja simbolizuje najveće posrtanje u istoriji Crne Gore.

Manifestacija kako navode ima za cilj provokaciju svih dobronamjernih građana Berana koji žele da žive u ovom gradu i koji osjećaju pripadnost svojoj a ne tuđoj državi.

"Mora postojati spremnost da se ovakvi događaji obilježavaju u smislu podsjetnika da se nikad više nešto slično ne ponovi a ne kao u ovom slučaju da se isti proslavljaju. Još jednom, dobronamjerno sugerišemo meritornim političkim subjektima, da momentalno intervenišu i spriječe održavanje ove manifestacije", saopšteno je iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.