Iz provalije u Tuzima izvučeni strani državljani: Jedan zadobio otvoreni prelom noge, drugi bez povreda
Foto: Služba zaštite i spašavanja

Iz provalije u Tuzima izvučeni strani državljani: Jedan zadobio otvoreni prelom noge, drugi bez povreda

Nakon višečasovne akcije, osobe koje su danas upale u provaliju u rejonu Drume su izvučene i predate Hitnoj pomoći na dalje postupanje.

Alpinistički tim Službe zaštite je u najkraćem roku preduzeo mjere i radnje u cilju imobilizacije i izvlačenja dva strana državljanina.

“Jedno lice je zadobilo teže povrede – otvoreni prelom noge, dok je drugo lice bilo bez povreda”, navodi Služba zaštite.

Akcija spašavanja završena je u 19.3 časova.

“Ovim putem želimo da uputimo apel svima koji žele da obilaze kanjone i planinske masive da to ne čine bez vodiča i adekvatne opreme”, navodi Služba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.