Abazović: U prvih devet mjeseci skoro 850 miliona stranih direktnih investicija; Građani: Zašto se dio novca ne prebaci školama da bi đaci i prosvetni radnici imali grijanje?
Dritan Abazović

Abazović: U prvih devet mjeseci skoro 850 miliona stranih direktnih investicija; Građani: Zašto se dio novca ne prebaci školama da bi đaci i prosvetni radnici imali grijanje?

Premijer Dritan Abazović sopštio je da je u Crnoj Gori u prvih devet mjeseci bilo skoro 850 miliona stranih direktnih investicija (SDI).

"Umjesto propagande, mržnje i kompleksa neka govore rezultati. SDI u našoj državi su 70 odsto veće nego u istom periodu prošle godine i iznose blizu 850 miliona, a do kraja godine vrlo je moguće da će dostići milijardu eura. Optimizam za Crnu Goru je više nego utemeljen, samo je važno da nas ne pokolebaju oni koji su tu milijardu umjesto u budžetu vidjeli u svojim džepovima", napisao je Abazović na Telegramu.

Dodao je i da je "završeno sa politikom prošlosti - biramo progres, napredak i stabilnost".

Na ovu vijest reagovali su i građani koji poručuju da je narod gladan, a po priči političara u našoj državi sve cveta.

"Zašto se dio para od investicija ne prebaci školama da griju đake i prosvetne radnike? Dosta nam je šarenih laža, i šminkanja realne ekonomske situacije u Crnoj Gori", glasio je jedan od komentara.

Građani poručuju da nismo nikakvi lideru u evropskim integracijama, već da je narod gladan, a da djeci u školu daju po jedan euro za doručak, poručujući da je to najteža situacija za jednog roditelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.