IMA NAS: Novi protest u ponedjeljak u 18 časova, nastavljamo borbu za građansku i evropsku Crnu Goru
Foto: Ima nas

IMA NAS: Novi protest u ponedjeljak u 18 časova, nastavljamo borbu za građansku i evropsku Crnu Goru

Poslije drugog i još masovnijeg protesta na kojem smo jasno stavili do znanja da nećemo odustati od ostvarenja naših zahtjeva najavljujemo da će se sljedeći skup održati u ponedjeljak 28. novembra u 18 h ispred platoa Skupštine Crne Gore, saopšteno je danas iz Pokreta .

"Za dobrobit cijele države Crne Gore, njenih građanki i građana, deblokade rada institucija, prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života u Crnoj Gori, potrebno je što prije izaći na izbore, povući sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni ustavni puč i deblokada Ustavnog suda", saopšteno je Pokreta.

Poručuju da veliki broj građanki i građana koji se pojavljuju iz protesta u protest predstavljaju potvrdu ispravnosti borbe i želje za pravim promjenama u Crnoj Gori.

Crnoj Gori su poručuju potrebno hitni vanredni parlamentarni izbori, potebno je da dobije državno odgovornu Vladu koja će štiti nacionalne interese i raditi u korist građana ove države!

"Podrži nas i ti u ovoj borbi za očuvanje i tvoje i budućnosti naše Crne Gore! Zato u ponedjeljka svi u 18 časova ispred platoa Skupštine Crne Gore da još jednom snažno poručimo IMA NAS i biće nas kako bi ova država konačno prodisala punim plućima! Budi dio rješenja!", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.