Rasvijetljeno razbojništvo u Beranama i uhapšene dvije osobe

Rasvijetljeno razbojništvo u Beranama i uhapšene dvije osobe

Mjerama i radnjama službenika Odjeljenja bezbjednosti Berane u saradnji sa Odsjekom za suzbijanje opšteg kriminaliteta i koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polju, rasvijetljeno je krivično djelo razbojništvo izvršeno u Beranama, na štetu jedne ženske osobe u tom gradu.

Kao izvršioce pripadnici policije su identifikovali Z.D. (36) i A.B. (21).

Sumnja se da su ova lica izvršila krivično djelo razbojništvo na način što su, po prethodnom dogovoru, a u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, 22. novembra oko 18.30 časova u naselju Rudeš u Beranama, nanijeli oštećenoj teške tjelesne povrede na način što su prema njoj upotrijebili biber sprej i zadali joj više udaraca stisnutim šakama u predjelu glave, usljed čega je zadobila povrede te joj je ukazana ljekarska pomoć i ona je hospitalizovana u bolnici u Beranama.

Ovom prilikom osumnjičeni su od nje otuđili novčani iznos od 3.000 eura, mobilni telefon, više komada ručnih satova, parfema, garderobe, kao i novčanik sa dokumentima i bankarskim karticama.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem su nalogu Z.D. i A.B. lišeni slobode.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.