Zirojević GP URA: Đe vam je 200 kg droge i čije je ovih 1200kg?

Zirojević GP URA: Đe vam je 200 kg droge i čije je ovih 1200kg?

Uz rizik da, nazdravlje meni, zvučim kao odlazeći premijer, računajte da sam na početku ovog tvita zavikao – ĐE JE DROGA, saopštio je portparola SD-a Nikole Zirojevića.

“Čovjeku ste, na pravdi boga, zbog jeftinih političkih poena ukaljali ime, prezime, njemu i 28-godišnjem djetetu oduzeli godinu i nešto života. Da bi se danas ispostavilo da vam, kao u slučaju cigara, “fali” skoro 200kg droge, a za ovih 1200 se ne zna čiji su”, kazao je on komentarišući oslobađajuću persudu Marini i Budmiru Krstoviću.

Pa evo, dodao je, da priupitam vas poštene – čija je ovo droga?

“Da li ruka pravde istražuje porijeklo, ili vrši distribuciju? Da nema u GP URA još koji poput Rada, samo zadužen za drogu? Bez obzira na teatralne nastupe, istina polako izlazi na vidjelo. A ta istina je da ste do guše u kriminalu. S obzirom da vam je politički kraj blizu, brzo ćete i pred sudove.”, zaključio je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.