Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Završavate studije ali niste sigurni – šta dalje? Dugo ste bez posla, jer nikako da dobijete baš onaj posao koji želite? Najzad ste započeli svoj biznis i hrabro ste stupili u preduzetničke vode, ali bi vam značili savjeti onih koji su kroz to već prošli? Najveća podrška za vas stiže u okviru završne konferencije ovogodišnje, šeste sezone Coca-Cola podrška mladima.

#HOWTO FESTIVAL ZNANJA I VJEŠTINA U TRENDU je dvodnevna online konferencija, koja će biti održana 29. i 30. novembra, s početkom u 16 časova.

Festival će okupiti neke od najpoznatijih influensera, blogera, vlogera, TikTokera i mladih preduzetnika iz Srbije i Crne Gore. Učešće za mlade je potpuno besplatno, a zbog ograničenog broja učesnika, neophodno je da se registruju na LINKU. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u jednom ili oba dana festivala.

“Velikom regionalnom konferencijom, za mlade iz Srbije i Crne Gore, zaključujemo najveće do sada izdanje našeg Coca-Cola podrška mladima programa. Naših šest predavača su pripremili odlična predavanja i lične priče, koje će sigurno poslužiti kao inspiracija i pokretačka snaga za mlade u razvoju karijere. Pozvala bih mlade da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i budu sa nama 29. i 30. novembra”, kazala je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

U utorak 29. novembra 2022. godine TikToker Lazar FilipovićYoutuber Dario Kesegi i psihoterapeutkinja Jelena Megi Marković – Smart Change govoriće o svom razvoju karijere i korisnim savjetima kako da primijenite dobru praksu na svom putu i prebrodite neminovne probleme koji će vas obeshrabrivati.

Drugog dana festivala, u srijedu 30. novembra 2022, moći ćete da čujete lične primjere uspješnih biznisa i načine kako da budete jedinstveni i da vas prepoznaju, a govoriće TikToker Luka Bojanović – Bojanče, doktor psiholoških nauka Predrag Okanović iz Tim centra i influenserka, vlogerka i preduzetnica Tamara Ćosić – Lepa svaki dan.

Ovim svojevrsnim festivalom znanja biće završena šesta sezona projekta Coca-Cola podrška mladima, tokom kojeg je preko 2.000 mladih u Crnoj Gori osnaženo za uspješnu karijeru ili preduzetništvo na brojnim radionicama, online predavanjima, ali i putem materijala na platformi projekta, gdje su dostupna i prethodna predavanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.