Đurišić napustio Abazovića: Nije prihvatio nijedan moj prijedlog

Đurišić napustio Abazovića: Nije prihvatio nijedan moj prijedlog

Savjetnik predsjednika Vlade za vazduhoplovstvo Zoran Đurišić obavijestio je premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da prekida saradnju sa njim, jer nije prihvatao njegove prijedloge o budućem radu nacionalnog avio prevoznika ToMontenegro i o imenovanju stručnih osoba na ključnim pozicijama.

“I nakon pet mjeseci ogromnih napora, pri čemu sam uložio svo svoje višedecenijsko iskustvo iz oblasti civilne avijacije, pokušavajući da utičem na stvaranje stabilne i zdrave avio kompanije, koju je moguće uspostaviti samo sa profesionalnim Odborom direktora i profesionalnim izvršnim direktorom, 43. Vlada kao i nekoliko prethodnih totalno urušava jedan od najvažnijih projekata koji je svojevrsan podupirač crnogorske ekonomije”, naveo je Đurišić u pismu javnosti povodom svoje ostavke, pišu Vijesti.

Đurišić kaže da je od četiri profesionalca koja je predložio premijeru za Odbor direktora izabrao samo jednoga, dok je drugi član koji dolazi iz vazduhoplovstva bio Abazovićev izbor.

On kaže da u kompaniji, na značajnim pozicijama, još uvijek sjede djelovi garniture koja je pod velom tajne kupila avione.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.