Policajac monstrum pocinio nedozvoljene polne radnje nad maloljetnom drugaricom svog sina
Ilustracija

Policajac monstrum pocinio nedozvoljene polne radnje nad maloljetnom drugaricom svog sina

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv službenika Uprave policije V.V. zbog sumnje da je nad djevojčicom počinio nedozvoljene polne radnje.

“V.V. je 12. jula ove godine, u svojoj porodičnoj kući, svjestan svog djela, izvršio polnu radnju nad djevojčicom. Ona je tog dana bila u njegovoj porodičnoj kući u koju je došla da  bi se igrala sa njegovim maloljetnim sinom”, piše u optužnici.

Tada je optuženi maloljetnicu uveo u jednu sobu u koju je zaključao, a nakon toga sa sebe skinuo donji dio garderobe i donji veš  djevojčice i potom počinio nedozvoljene polne radnje.

“Za to vrijeme je njegov sin lupao na vrata i tražio da mu ih otvori, što je i uradio nakon kraćeg vremena”, navodi se između ostalog u optužnici.

Izvor: Cdm

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.