Šćepanović: “Oslobodioci” da se dogovore ko je spržio zemlju, prije nego budu odgovarali za svoja nepočinstva

Šćepanović: “Oslobodioci” da se dogovore ko je spržio zemlju, prije nego budu odgovarali za svoja nepočinstva

Da nastavlja se saga o nesposobnosti odlazeće vlasti, koja nikako da prestane da uzurpira funkcije i dugoročno nanosi štetu na svakom planu, uz obavezno poricanje vlastite odgovornosti, govori i činjenica da je Dritan Abazović danas, u sebi svojstvenom maniru, istakao da ne postoji krivica Vlade u tome što u školama nema grijanja, poručila je Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS-a i sekretarka za međunarodnu saradnju Savjeta mladih DPS Crne Gore.

“Iako bi prioritet u radu svakog ozbiljnog, odgovornog i kredibilnog premijera, bilo rješavanje ovog problema po hitnom postupku, kako bi se djeci omogućili uslovi za nesmetano učenje, Abazović, kao politički šarlatan, ni razmišljajući o najboljem interesu crnogorskih đaka, prelazi na teren političkih prepucavanja ističući da je nepostojanje grijanja krivica onih koji su planirali budžet”, kazala je Šćepanović.

S druge strane, svjetski putnik ekonomski ekspert Milojko Spajić, koji nas je populističkim planom “Evropa sad” uveo u dužničko ropstvo, Abazoviću uzvraća udarac ukazujući na to da su američki investitori zabrinuti zbog nekontrolisanog rasta potrošnje rebalansom.

U krajnjem, pozivamo tridesetoavgustovske pomiritelje da se, prije i iznad svega, međusobno izmire, a onda i dogovore ko je od njih uistinu spržio ovu zemlju tokom prethodne dvije godine, budući da će, zbog štete, koju su nanijeli Crnoj Gori i njenim građanima, kad-tad morati da odgovaraju.

Ostaje da vidimo hoće li Spajić biti uz palog brata onda kad ga stigne ruka pravde za sva počinjena nepočinstva ili će, čak i ovaj veliki humanista okrenuti glavu od čelnika partije čiji je ucjenjivački kapital potpuno propao, čije su loše namjere skroz ogoljene, dostojanstvo izgubljeno, a politika svedena na čuveno: ”Trla baba lan, da joj prođe dan”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.