Još 20 slučajeva korone, bez preminulih

IJZ apeluje da se poštuju važeće mjere

Još 20 slučajeva korone, bez preminulih

U protekla 24 sata u Crnoj Gori je zabilježeno još 20 novih slučaja koronavirusa.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana analizirale su 643 uzorka na novi koronavirus. Preminulih od posljedica koronavirusa u protekla 24 sata nije bilo.

Institut za javno zdravlje Crne Gore apeluje na građane da poštuju važeće protivepidemijske mjere i da se vakcinišu protiv COVID-19, posebno osobe u povećanom riziku od razvoja teških kliničkih formi bolesti (osobe sa komorbiditetima, hroničnim bolestima i imunodeficijencijom).

Distribucija novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 po opštinama:

Opština

Novopozitivni slučajevi među građanima Crne Gore

Podgorica

10

Nikšić

4

Bar

2

Bijelo Polje

1

Budva

1

Kotor

1

Pljevlja

1

UKUPNO

20

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.