Abazović: U Baru, među prvima u porobljenoj Evropi počela borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva građanska i evropska Crna Gora
Dritan Abazović

Premijer čestitao Dan Opštine

Abazović: U Baru, među prvima u porobljenoj Evropi počela borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva građanska i evropska Crna Gora

Čestitam vam Dan oslobođenja i Dan opštine, ponosan na činjenicu da je upravo iz Bara, među prvima u porobljenoj Evropi, otpočela beskompromisna borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva grđanska i evropska Crna Gora, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Kako se navodi u saopštenju Vlade on je 24. novembar, Dan opštine Bar, čestitao predsjedniku Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicama, odbornicima, građankama i građanima Bara.

"Grad maslina, mira, tolerancije, gostoprimstva i multietničkog sklada, sa pozicijom koja nudi bezbroj mogućnosti svakovrsne razmjene i napredovanja, u vremenu pred nama, zasigurno će iskoristiti svoje nove razvojne prilike", dodao je Abazović.

Kaže da je Luka Bar naša najveća i najznačajnija kapija čije kapacitete moramo snažnije valorizovati.

"U novom kontekstu koji se ostvaruje izgradnjom auto - puta Bar- Boljare, Luka Bar Crnoj Gori otvara nesagledive šanse za novi talas privrednog razvoja. U uvjerenju da ćemo u partnerskom odnosu Vlade i menadžmenta lokalne samouprave stvoriti dobre preduslove za očuvanje i unapređenje svih zdravih investicija i pokretanje novih u pravcu racionalnosti i održivosti, te Bar učiniti još boljim i kvalitetnijim mjestom za život i odmor još jednom vam čestitam Dan opštine", zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.