Abazović sa Jokićem: Vlada spremna da pomogne razvoju Kotora
Foto: Vlada Crne Gore

Abazović sa Jokićem: Vlada spremna da pomogne razvoju Kotora

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu, Dritan Abazović razgovarao je danas sa predsjednikom Opštine Kotor Vladimirom Jokićem.

“Abazović je istakao da je Kotor primjer jedne uspješne opštine i da Vlada Crne Gore želi da da dodatan doprinos u pomoći i zaštiti kulturnih dobara, ali i izgradnji infrastrukture u cijeloj opštini Kotor, kao jednoj od najprestižnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori”, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu i predsjednik Opštine Kotor razgovarali su o potrebi bolje koordinacije načina finansiranja i realizacije projekata između države i lokalne samouprave, sa posebnim osvrtom na izgradnju vodovoda u Donjem Grblju, puta kroz Gornji Grbalj i konačnog završetka sportske dvorane u Kotoru.

“Sagovornici su se saglasili da je neophodna zajednički djelovati u pravcu zaštite i restauracije kotorskih bedema. Jokić je Abazovića upoznao sa namjerom da se krene u ponovnu izradu projekta žičare San Đovani, što je premijer prihvatio i ponudio svu neophodnu pomoć”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.