U Starom gradu manje poplave, džakovi sa pijeskom na ulaze ka Brijegu od Budve

Nevrijeme pravi probleme na primorju

U Starom gradu manje poplave, džakovi sa pijeskom na ulaze ka Brijegu od Budve

Poplavljene ulice i riva, te otežana prohodnost dolaska do kuća i poslova veliki su problem kako mještanima tako i zaposlenih u objketima u Starom gradu Budva.

Iz MZ Stari grad, pozdravljaju rad Komunalne policije i Komunalnog preduzeća zbog odluke o postavljanju džakova sa pijeskom kako bi se spriječila materijalna šteta uzrokovana vodom.

 
"Moramo da pohvalimo rad komunalne policije i Komunalnog preduzeća zbog odlično sprovedene akcije postavljanja džakova sa pijeskom na tri ulaza koja vode na plažu Brijeg od Budve. U Starom gradu ima manjih poplava koje su prouzrokovane zbog lošeg odliva vode, ali ipak se nadamo se da neće biti materijalne štete u objektima koji se nalaze u prizemlju na tim lokacijama", kazao je Luka Vučković, član ove mjesne zajednice.

FOTO: RTV Budva

Juče je u Budvi, uz kišu duvao i jugo što je doprinijelo slici pravog novembarskog dana, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu:

Izvor: RTV Budva
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.