Đurović: Bar jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju

Đurović: Bar jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je 24. novembar, Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, odbornicima i svim građankama i građanima Bara.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 24. novembar, Dan opštine Bar. Viševjekovna tradicija suživota, mira, razumijevanja i tolerancije, kao i doprinos barskih rodoljuba oslobodilačkoj borbi i antifašizmu, koji ovim praznikom obilježavamo, su temeljne vrijednosti kojima se ponosimo i koje posebno ističemo. Zahvaljujući turističkim resursima i prirodnim ljepotama kojima obiluje, Bar je jedna od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju i rado joj se vraćaju”, navela je Đurović.

U tom smislu, uvjerena je da će ta primorska opština, bogata kulturom i istorijom, kako kaže, “iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoje nesumnjive potencijale”.

“Kao lučki centar, te saobraćajno čvorište regionalnog i šireg značaja, Bar ima neophodne predispozicije za privlačenje značajnih investitora iz svih krajeva svijeta.
Zato se adekvatnom i kvalitetnom saradnjom državne i lokalne vlasti i mudrim izborom renomiranih investitora može obezbijediti dalji održivi razvoj Bara, čiji će benefiti služiti prevashodno dobru njegovih građana i ekonomskom jačanju cijele države”, zaključila je Đurović u čestitci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.