Posljedice nevremena: Šteta u Kolašinu ogromna, klizišta najveća opasnost
Foto: RTCG

Posljedice nevremena: Šteta u Kolašinu ogromna, klizišta najveća opasnost

Nevrijeme je u Kolašinu pričinilo neprocjenjivu štetu na skoro svim seoskim putevima, a nova klizišta prijete da ugroze neka naselja, kazao je načelnik kolašinske Službe zaštite i spašavanja Željko Darmanović.

On navodi da su sve kolašinske službe interevenisale prethodnih dana na više loklacija, a da je opštinski tim u stalnom zasijedanju.

“Štete su ovaj put neprocjenjive i pričinjene na skoro svim seoskim putevima. Pojavila su se i neka nova klizišta koja prijete da ugroze čitavo naselje Gornji pažanj. Ako se klizišta do kraja aktiviraju onda će biti ugroženo mnogo objekata i onda ćemo morati svi da intervenišemo”, kazao je Darmanović, u Jutarnjem programu TVCG.

Podsjetio je i da je prije nekoliko dana srušen mosta u mjestu Lugovi, ali su brzom intervencijom za mjštane obezbijedili pješački most.

“Ima dosta seoskih puteva gdje su mještani odsječeni od grada”, naveo je Darmanović i dodao da su sremni za intervencije.

Kako kaže i da su privrednici iz Kolašina ustupili mašine za intervenciju, a pomoć nude i volonteri.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.