Krivična prijava protiv  načelnika policije Radovana Tončića i Veselina Novovića zbog prikrivanja krivičnog djela
Radovan Tončić i Veselin Novović

Krivična prijava protiv načelnika policije Radovana Tončića i Veselina Novovića zbog prikrivanja krivičnog djela

Bjelopoljka D. Z. podnijela je krivičnu prijavu protiv načelnika policije Radovana Tončića i zamjenika policije Veselina Novovića, zbog prikrivanja podnešene krivične prijave, prikrivanja počinioca krvičnog djela i zloupotrebe službenog položaja, protiv Jadranke Ćetković podnešena je zbog nedozvoljenog i protivzakonitog snimanja njene djece.

Majka maloljetne djece D. Z.  podnijela je krivičnu prijavu protiv Jadranke Ćetković, koja je bez saglasnosti roditelja, sa lošom namjerom  snimala  njenu maloljetnu djecu S. Z. (10), D. Z. (14), A. Z. (15), A.Z. (16), i snimke i fotografije objavila javno. Ona ih je u javnosti predstavila kao kriminalce, samim tim počinila je više krivičnih djela.

jjj

Jadranka Ćetković

Pomenuti incident koji se dogodio 19.04.2022. godine,  majka je prijavila nadležnim u Centru bezbjednosti Bijelo Polje u kojem je do detalja objasnila nemili događaj. Službenici policije su joj usmeno saopštili da će krivična prijava biti proslijeđena tužilaštvu.

Majka maloljetne djece je mjesecima sa velikom nadom očekivala poziv od tužilaštva, kako bi dala izjavu. Otišavši lično u tužilaštvo da se raspita dokle je stiglo sa krivičnom prijavom, razočaralo je saznanje da nadležni u toj institiuciji nijesu znali ništa o pomenutim podnešenim krivičnim prijavama.

Preko svojih posrednika načelnik bjelopoljske policije Radovan Tončić, pozvao je na razgovor D. Z. kako bi joj saopštio da je krivična prijava podnijeta tužilaštvu. U razgovoru sa Tončićem, majka maloljetne djece je saopštila da  pomenuta prijava u tužilaštvu ne postoji.

Ovdje se radi o klasičnom prikrivanju krivičnog djela i stajanje na stranu Jadranke Ćetković, koja svakih sedam dana čini ista ili slična krivična djela, izaziva slične incidente.

IMG4089

“Ja kao i svaka majka maloljetne djece imam roditeljsku i moralnu obavezu da zaštitim svoju djecu od nasilnika i onih koji zloupotrebljavaju medije da bi širili mržnju, omalovažavali i ponižavali maloljetnu djecu, komšije, u ovom slučaju od Jadranke Ćetković, koja je veoma dobro znala da su to moja djeca, znala je da su maloljetna ,i ciljano je došla kod parka da ih nezakonito  snima, izazove incident i moju djecu predstavi kao kriminalce iako ona to nijesu.

Poslušala sam savjete pravnika i podnijela krivičnu prijavu, koju su u bjelopoljskoj policiji sakrili u fioci, zato sada podnosim još jednu krivičnu prijavu protiv načelnika policije Radovana Tončića i njegovog zamjenika Veselina Novovića, pa neka objasne tužilastvu ko je od njih sakrio krivičnu prijavu i za to neka krivično odgovara.

Zakon mora biti isti za sve”, saopštila je za Kodex D. Z.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.