Tokom vikenda 41 saobraćajna nezgoda u Crnoj Gori; Uhapšeno 26 osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju
Ilustracija

Tokom vikenda 41 saobraćajna nezgoda u Crnoj Gori; Uhapšeno 26 osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirana je 41 saobraćajna nezgoda, u kojima su četiri lica smrtno stradala, dok je šest lica zadobilo teške, a 11 lica lake tjelesne povrede.

Iz UP-a su naveli da su u istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 337 prekršajnih prijava, izdali 39 prekršajnih naloga, oduzeli osam pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Slobode je lišeno 26 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 13 vozača u Podgorici.

Apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.