Krivične prijave protiv 33 osobe zbog dešavanja u Šavniku
Opština Šavnik

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima

Krivične prijave protiv 33 osobe zbog dešavanja u Šavniku

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je Upravi policije naložilo podnošenje krivičnih prijava protiv 29 osoba zbog narušavanja izbornog procesa u Šavniku, tri osobe zbog napada na službeno lice i protiv jedne osobe zbog ugrožavanje sigurnosti.

U Šavniku je četiri vikenda uzastopno organizovano glasanje za izbor odbornka u lokalnom parlamentu, a zbog prekida glasanja, građani će i naredne nedelje glasati na dva biračka mjesta.

Takođe, kako su saopštili, u Osnovnom državnom tužilastvu u Pljevljima u toku je izviđaj u predmetu formiranom u vezi sa promjenom mjesta prebivališta u Šavnik radi utvrđivanja da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

"U svim slučajevima u kojima su do ovog momenta tužilastvu dostavljene krivične prijave i formirani predmeti preduzimaju se radnje u izviđaju", kazali su iz pljevaljskog tužilaštva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.